«Τριάρα» του Astera AKTOR στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

«Τριάρα» του Astera AKTOR στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Sportal newsroom 22:07 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 27.07.2024

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν Asteras Tripolis AKTOR και Παναιτωλικός στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και αυτή βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-1.

Με 3-1 επικράτησε ο Asteras Tripolis AKTOR του Παναιτωλικού, στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης». To πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ωστόσο οι «Αρκάδες» έφτασαν τελικά στη νίκη.

Ο Φαράι ήταν εκείνος που έφερε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, όταν στο 13ο λεπτό, ύστερα από ωραία μεταβίβαση του Αλχο. Η ισοφάριση ήρθε μετά την την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαιντέβατς στο 35', ύστερα από καταλογισμό της εσχάτης των ποινών σε ανατροπή του Σέρβου φορ από τον Τζανδάρη.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό (52') ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Ντίας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Εν τέλει η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Asteras. με τον Τζίμα στο 56' να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Μπαρτόλο. Ακολούθησε ο Αγγελάκης στο 61', που επίσης πήρε ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του Τσάβες σε πρώτη προσπάθεια του Τζίμα.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ASTERAS AKTOR: Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Άλχο, Άλβαρες, Τζανδάρης, Μούμο, Παλάσιος, Φαραϊ, Καλτσάς και Μάντζης

Η ενδεκάδα του ASTERAS AKTOR στο δεύτερο ημίχρονο: Παπαδόπουλος, Χουχούμης, Γκρόζντανιτς, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Γκος, Μπαρτόλο, Τζίμας, Ζουγλή και Αγγελάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Ρέντζιτς, Ρέγκις, Προύντζος και Μάρτιν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μπακάκης, Σιέλης, Στάγιτς, Μαυρίας, Λιάβας, Πέρεθ, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Μαϊντέβας και Ντίας.

Αγωνίστηκαν και οι: Παρδάλος, Μλάντεν, Αναστασόπουλος, Ράδος, Κακιώνης, Ρουίθ, Νικολάου, Λομόνακο και Μάνος.