Τα τυπικά για Ρέτζιτς στον Αστέρα Τρίπολης

Τα τυπικά για Ρέτζιτς στον Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Τόπας 22:52 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 04.06.2024

Μόνο τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας τον Αϊντίν Ρέτζιτς από τη Σλόγκα Μερίντιαν.

Μόνο τα τυπικά μένουν για να ολοκληρώσει ο Αστέρας Τρίπολης την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος γίνεται για τον Αϊντίν Ρέτζιτς, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωσή του από την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Βόσνιος ήταν η δεύτερη επιλογή των Αρκάδων μετά το «ναυάγιο» με τον Σλίβκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία. Ο 27χρονος μέσος αγωνίζεται κυρίως στο «8», αλλά παίζει με άνεση και στο «6».

Είναι δεξιοπόδαρος και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν για τη Σλόγκα Μερίντιαν μετρώντας 32 εμφανίσεις με ένα γκολ και επτά ασίστ. Ο Βόσνιος ακόμα έχει αγωνιστεί στις Κρούπα, Ρούνταρ Πριγιέντορ και Μπάνια Λούκα, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας.

Σύντομα αναμένεται να γίνει και επίσημα παίκτης του Αστέρα, ο οποίος θα αρχίσει να κινείται και για τις επόμενές του προσθήκες. Ήδη στις τάξεις της ομάδας έχουν προγραμματίσει ταξίδι στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν μερικά παιχνίδια, όπου θα αγωνιστούν παίκτες που έχουν μπει στο... μάτι του Ράσταβατς.