Ο επιθετικός του Asteras Aktor τίμησε τη μνήμη του συμπατριώτη του Μάρτον Φούλοπ

Ο επιθετικός του Asteras Aktor τίμησε τη μνήμη του συμπατριώτη του Μάρτον Φούλοπ

Sportal newsroom 19:02 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 27.07.2024

Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Asteras Aktor τίμησε τη μνήμη του συμπατριώτη του Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από εννέα χρόνια.

Τον Νοέμβριο του 2015 το ελληνικό ποδόσφαιρο «βυθίστηκε» στο πένθος, μετά την είδηση του θανάτου του Μάρτον Φούλοπ του άλλοτε τερματοφύλακα του Asteras Aktor. Ο Ούγγρος γκολκίπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 32 ετών, όντας νικημένος από τον καρκίνο και οι Αρκάδες αποτελέσαν την τελευταία του ομάδα.

Η ομάδα της Τρίπολης πριν από λίγες μέρες απέκτησαν τον Ούγγρο επιθετικό, Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του Αστέρα και όταν αντίκρισε τη φωτογραφία του συμπατριώτη του, τίμησε τη μνήμη του, αφού στάθηκε μπροστά από την εικόνα του.

Ο φακός αποτύπωσε το συναίσθημα του 30χρονου φορ, με την ομάδα της Τρίπολης να ανεβάζει τη σχετική εικόνα: «Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής του ASTERAS AKTOR, Martin Ádám στέκεται με σεβασμό μπροστά στην εικόνα του συμπατριώτη του, Márton Fülöp. Η φωτογραφία στη μνήμη του Márton κοσμεί τον διάδρομο των αποδυτηρίων της ομάδας μας και ο Martin στάθηκε μπροστά της εκφράζοντας τα συναισθήματά του», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της ομάδα: