Οριστικό το «όχι» του Ρόμπι Κιν στον Asteras Aktor
i

© Imago

Οριστικό το «όχι» του Ρόμπι Κιν στον Asteras Aktor

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:12 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 05.09.2024

Ο Asteras Aktor συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αρνητική απάντηση του Ρόμπι Κιν.

Ο Asteras Aktor βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά από την απόλυση του Μίλαν Ράσταβατς. Οι Αρκάδες ως πρώτο όνομα για την αντικατάσταση του Σέρβου είχαν τον Ρόμπι Κιν, ο οποίος μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι δύο πλευρές έφτασαν μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία, όμως ο 44χρονος έκανε δεύτερες σκέψεις, ζήτησε χρόνο να ζυγίσει τα δεδομένα και τελικά έδωσε αρνητική απάντηση.

«Ο Αστέρας είναι σε επαφές με τον Ντανιέλ Ράμος»

Η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση για έναν τεχνικό και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, φαίνεται πως έχει κάνει κρούση στον Ντανιέλ Ράμος.

Πιο αναλυτικά, η Record υποστηρίζει πως η ομάδα της Αρκαδίας έχει έρθει σε επαφή με τον Πορτογάλο, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά από τα μισά της σεζόν που πέρασε. Καθώς απομακρύνθηκε από την Αρούκα, στην οποία αποτελούσε προπονητής. Κάπως έτσι σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο, ο Ράμος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα και σύντομα αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι Αρκάδες υπενθυμίζεται πως έχει ξεκινήσει σχετικά καλά στη Stoiximan Super League, αφού έχει φύγει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Πήρε την ισοπαλία στο Βικελίδης 1-1 απέναντι στον Άρη, αλλά ηττήθηκε από τον Βόλο με 0-1 στην Τρίπολη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!