Πατέρας διεθνή ποδοσφαιριστή θα κάτσει ως υπηρεσιακός στον πάγκο του Asteras Aktor

Ο προπονητής της Κ19 του Asteras Aktor

i

© Intime

Πατέρας διεθνή ποδοσφαιριστή θα κάτσει ως υπηρεσιακός στον πάγκο του Asteras Aktor

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:29 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 08.10.2024

Το επερχόμενο ματς του Asteras Aktor κόντρα στην Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και η... προσωρινή λύση στον πάγκο.

Έπειτα από έναν μήνα στην Τρίπολη, ο Κλοντ Μακελελέ αποχώρησε από τον πάγκο του Asteras Aktor, με τους Αρκάδες πλέον να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Όσον αφορά στην επερχόμενη μάχη (9/10, 15:00) κόντρα στην Καβάλα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του Αστέρα αναμένεται να κάτσει ο προπονητής της Κ19, Γιάννης Δουβίκας, ο οποίος είναι ο πατέρας του Τάσου που αγωνίζεται στη Θέλτα.

Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:41 - 07.10.2024

Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή

Ολοένα και πιο... Ελλάδα γίνεται η υπόθεση του Νταρνέλ Μπιλέ, αφού, παρά το γεγονός πως ο 18χρονος αγωνίστηκε στο Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ο ίδιος δεν είχε δηλωθεί στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Άπαντες στον σύλλογο της Αρκαδίας θεωρούν πως φέτος η διασταύρωση μπορεί να τους φέρει μια καλή πορεία στο θεσμό, γι΄ αυτό και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι αυτή που προέχει.

Ο Asteras AKTOR φουλάρει για Γιαννίκη μετά το «διαζύγιο» με Μακελελέ

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων, είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει περάσει από την Καρλσρούη από το 2007 ως το 2016 από διάφορα προπονητικά πόστα, ενώ από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήταν και βοηθός προπονητή στην Ίνγκολσταντ. Τον Ιανουάριο ανέλαβε τα ηνία της Μόναχο 1860 στην τρίτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας, όπου και βρίσκεται σήμερα.