«Πάτησε» Ελλάδα ο Παλάσιος κι ανακοινώνεται από τον Αστέρα

Χουλιάν Παλάσιος

i

PrtScr

«Πάτησε» Ελλάδα ο Παλάσιος κι ανακοινώνεται από τον Αστέρα

Κώστας Τόπας 18:17 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Χουλιάν Παλάσιος στον Αστέρα, με τον Αργεντινό να έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Παρασκευής (26/01).

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/01) ο 24χρονος επιτελικός χαφ της Σαν Λορέντζο, Χουλιάν Παλάσιος προσγειώθηκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Αστέρα. Αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του στη νέα του ομάδα κι έπειτα θα ανακοινωθεί από τους «κιτρινομπλέ».

Ο Χούλιαν Παλάσιος θα ενταχθεί στον Αστέρα με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2025. Από το 2018, ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σαν Λορέντζο, με την οποία έχει καταγράψει 40 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Έχει περάσει επίσης από την Μπάνφιλντ, με συμμετοχή σε 30 αγώνες, ενώ το 2023 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τη φανέλα της Γκοϊάς

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης πίσω από τον σέντερ φορ, με ιδιαίτερη έφεση στο κομμάτι της δημιουργίας. Ετσι, θα ενισχύσει το μεσοεπιθετικό κομμάτι των Αρκάδων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχουν ήδη ενισχυθεί με τις αποκτήσεις των Γιαουχέν Γιαμπλόνσκι, και Λευτέρη Λύρατζη (δανεικός από τον ΠΑΟΚ). Ενώ έχει επιστρέψει και ο Αντώνης Τσιφτσής.