«Ο Αστέρας είναι σε επαφές με τον Ντανιέλ Ράμος»
i

©imago

«Ο Αστέρας είναι σε επαφές με τον Ντανιέλ Ράμος»

Κώστας Τόπας 15:36 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 05.09.2024

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντανιέλ Ράμος μετά το... ναυάγιο με τον Ρόμπι Κιν.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά από την απόλυση του Μίλαν Ράσταβατς. Οι Αρκάδες ως πρώτο όνομα για την αντικατάσταση του Σέρβου είχαν τον Ρόμπι Κιν, ο οποίος μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αρχικά οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία, αλλά τελικά το deal χάλασε και η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση για έναν τεχνικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Αστέρας φαίνεται ότι έχει κάνει κρούση στον Ντανιέλ Ράμος.

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε από τον Μάιο τι θέλει να κάνει με το ρόστερ του...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:22 - 04.09.2024

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε από τον Μάιο τι θέλει να κάνει με το ρόστερ του...

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται να είναι ο τελευταίος παίκτης που παίρνει ο Ολυμπιακός, ικανοποιώντας την επιθυμία Μεντιλίμπαρ για ένα κλειστό ρόστερ. Αντίθετα, τέτοια εποχή πέρυσι η ομάδα είχε αποκτήσει σχεδόν τους διπλάσιους παίκτες...

Πιο αναλυτικά, η Record υποστηρίζει πως η ομάδα της Αρκαδίας έχει έρθει σε επαφή με τον Πορτογάλο, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά από τα μισά της σεζόν που πέρασε. Καθώς απομακρύνθηκε από την Αρούκα, στην οποία αποτελούσε προπονητής. Κάπως έτσι σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο, ο Ράμος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα και σύντομα αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι Αρκάδες υπενθυμίζεται πως έχει ξεκινήσει σχετικά καλά στη Stoiximan Super League, αφού έχει φύγει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Πήρε την ισοπαλία στο Βικελίδης 1-1 απέναντι στον Άρη, αλλά ηττήθηκε από τον Βόλο με 0-1 στην Τρίπολη.