Εγκαταλείπει τον Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης – Μένουν οι υπογραφές για Τριανταφυλλόπουλο

Sportal newsroom 19:20 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 19.06.2024

Ο Χουάν Μιριτέλο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ απομένουν τα τυπικά για τον Τριανταφυλλόπουλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά δεν μπορούσε να βρει άκρη με τη Ντεφένσα για τον Χουάν Μιριτέλο.

Ο Αργεντινός φορ ήταν δανεικός και οι Αρκάδες επιχείρησαν να τον αγοράσουν, όμως, δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή με τη Ντεφένσα. Οπότε ο Μιριτέλο αποχωρεί από την Τρίπολη, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης φυσικά έχει εναλλακτικές περιπτώσεις και θα κινηθεί για να κλείσει τον βασικό του φορ. Ο 25χρονος Μιριτέλο, να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς, αφού μέτρησε 14 γκολ σε 31 συμμετοχές, ενώ είχε και δύο ασίστ.

Αντίθετα, απομένουν τα τυπικά, ώστε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας αμυντικός θα επιστέψει στην πόλη, έπειτα πέντε χρόνια και σπουδαία καριέρα στην Πολωνία. Στον Αστέρα ο Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια, από τον Γενάρη του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019 και στη συνέχεια μετακόμισε στην Πολωνία.

Στο διάστημα έπαιξε στον Αστέρα, μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 75 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.