Ο Αστέρας Τρίπολης διέκοψε τον δανεισμό του Ντιαρά

Τέλος ο Ντιαρά

i

© Intime

Ο Αστέρας Τρίπολης διέκοψε τον δανεισμό του Ντιαρά

Πάνος Κορομηλάς • 15:21 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Αστέρας Τρίπολης διέκοψε πρόωρα τον δανεισμό του Γιαμπού Ντιαρά, αφήνοντας τον παίκτη να επιστρέψει στην Κάντιθ, όπου ανήκει.

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Γιαμπού Ντιαρά, με τη διοίκηση της αρκαδικής ομάδας να ανακοινώνει την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κάντιθ, με τη μορφή δανεισμού. Στο πρώτο μισό της σεζόν, δεν ήταν στα βασικά πλάνα της ομάδας, καταγράφοντας μόλις 10 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Φαίνεται πως δεν έπεισε με την απόδοσή του και έτσι οι άνθρωποι του Αστέρα αποφάσισαν να τερματίσουν τον δανεισμό νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Ο μέσος από το Μάλι, επιστρέφει στην ομάδα του, στην οποία εντάχθηκε τον ένα χρόνο πριν με μεταγραφή από την Σάλτσμπουργκ

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη διακοπή του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, Hamaciré Youba Diarra από την ομάδα της Ισπανίας, Cádiz. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα». 

Στα αγωνιστικά, οι Αρκάδες προετοιμάζονται για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (21/01,19:30) στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μετά την επικράτηση επί του Βόλου