Ο Αστέρας με σκόρερ τον Μιριτέλο στις καθυστερήσεις λύγισε τον Βόλο και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ο Αστέρας με σκόρερ τον Μιριτέλο στις καθυστερήσεις λύγισε τον Βόλο και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:32 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Χάρη στο τέρμα του Χουάν Μιριτέλο στις καθυστερήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε τον Βόλο (1-0) και παρέμεινε σε τροχιά σε εξάδας.

Με γκολ του Χουάν Μιριτέλο στο 90’ , ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια σημαντική νίκη επικρατώντας με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοτρώνης» του Βόλου, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί παρέμειναν στη 12η θέση με 14 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναιτωλικός

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς άνηκε στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λούνα έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου

Ωστόσο στο 13ο λεπτό οι άνθρωποι του Αστέρα «πάγωσαν», καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε να πονάει αρκετά στο γόνατο, σε βαθμό που δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τους Αρκάδες να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15ο λεπτό όταν ο Κρέσπι επιχείρησε το συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό την ίδια κατάλιξη είχε η κεφαλιά του Μιριτέλο. Στο 45ο λεπτό η σέντρα του Καρμόνα δεν ήταν καλή, αλλά η μπάλα έφτασε στον Γκος, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή μέσα στην περιοχή από τον Γκλάβτσιτς. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στο 50ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Γκλάβτσιτς έκανε το γέμισμα, ο Γραμματικάκης δεν βγήκε, όμως ο Χουχούμης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή. Η μεγαλύτερη στιγμή για το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ ήρθε στο 73ο λεπτό. Ο Σιέλης με κοντινό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γραμματικάκη, ενώ η κεφαλιά του Ασλανίδη σταμάτησε ξανά στο οριζόντιο. 

Η λύτρωση για τον Αστέρα ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο 90' ο Καλτσάς έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο Μιριτέλο με ωραία κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Αρκάδες. 

Οι ενδεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο, Γκος, Ζούγλης, Κρεσπί, Καλτσάς, Μιριτέλο. 

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Κόμπα, Γκαρσία, Μωραΐτης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (19ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ