Σοκ και δέος! «Εξάρα» της Άστον Βίλα επί της Μπράιτον με «μαγικό» Γουότκινς!

Σοκ και δέος! «Εξάρα» της Άστον Βίλα επί της Μπράιτον με «μαγικό» Γουότκινς!

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:30 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Με χατ τρικ του Γουότκινς, η Άστον Βίλα επικράτησε με 6-1 της Μπράιτον, για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Η Άστον Βίλα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Μπράιτον και την διέλυσε με 6-1, για την 7η αγωνιστική της Premier League. Οι «χωριάτες» είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Όλι Γουότκινς, ο οποίος έκανε χατ τρικ.  

Πλέον με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανέβηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, ενώ οι «γλάροι» παρέμειναν στην 4η θέση με τους ίδιους πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 14' ο Μάτι Κας βρήκε τον Γουότκινς μέσα στη περιοχή και εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τους «χωριάτες». Εφτά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πήρε τη μπάλα, ελίχθηκε ανάμεσα στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.  

Από τη πλευρά της Μπράιτον δεν έλειψαν και τα λάθη στην άμυνα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ουνάι Έμερι και έκαναν το 3-0. Ο Πέρβις Εστουπινιάν ήταν άτυχος, καθώς η μπάλα χτύπησε πάνω του και πήγε στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στην επανάληψη οι «γλάροι» κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Άνσου Φάτι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κενή εστία του Μαρτίνες και έκανε το 3-1. Η Άστον Βίλα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και πέτυχε ακόμη τρία γκολ, με τους Όλι Γουότκινς, Τζέικομπ Ράμσεϊ και Ντάγκλας Λουίζ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ