Οι παίκτες της Άστον Βίλα παραπονιούνται ότι οι φανέλες είναι βαριές και ζητούν την αλλαγή τους

Οι παίκτες της Άστον Βίλα παραπονιούνται ότι οι φανέλες είναι βαριές και ζητούν την αλλαγή τους

Δημήτρης Χούπης 14:47 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Ένα περίεργο παράπονο έχουνε οι ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα, οι οποίοι διαμαρτύρονται πως οι φανέλες είναι βαριές και τους επηρεάζει στην απόδοσή τους.

Η Άστον Βίλα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Premier League. Οι «βίλανς» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο. 

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μπέρμιγχαμ έχει παράπονα για τις φανέλες που φοράνε. Ισχυρίζονται λοιπόν πως οι εμφανίσεις βρέχονται εύκολα, βαραίνουν και κολλάνε στο σώμα τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει την απόδοσή τους. 

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο τεχνικός της Βίλα, Ουνάι Έμερι, έχει αρχίσει να συνεργάζεται με την εταιρεία που κατασκευάζει τις φανέλες, για να βρεθεί μια λύση. 

Οι «βίλανς» παρά την κακή πρεμιέρα που είχαν στο πρωτάθλημα, αφού είχαν χάσει με 1-5 από τη Νιούκαστλ, κατάφεραν να βρουν αντίδραση και να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα έφυγαν με το «διπλό» από το Λονδίνο, κερδίζοντας την Τσέλσι με 1-0 στο Stamford Bridge χάρη στο τέρμα του Όλι Γουότκινς. 

Στην Ευρώπη από την άλλη η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Conference League. Αφού γνώρισε την ήττα από τη Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία με 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την Άστον Βίλα είναι με την Έβερτον στο Villa Park για το Carabao Cup.