Η Άστον Βίλα έμεινε «ζωντανή» απέναντι στη Λίβερπουλ και θέλει έναν βαθμό για το Champions League
i

©Photo by James Baylis - AMA/Getty Images

Η Άστον Βίλα έμεινε «ζωντανή» απέναντι στη Λίβερπουλ και θέλει έναν βαθμό για το Champions League

Sportal newsroom 00:03 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω με 1-3 αλλά ισοφάρισε σε 3-3 τη Λίβερπουλ και πλέον θέλει έναν βαθμό για την έξοδό της στο Champions League.

Η Άστον Βίλα επέστρεψε από το 1-3, ισοφάρισε σε 3-3 τη Λίβερπουλ και η έξοδό της στο Champions League παίρνει παράταση. Σε περίπτωση όμως που αύριο (14/5) η Τότεναμ ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, τότε θα εξασφαλίσει την 4η θέση. Αλλιώς την τελευταία αγωνιστική θέλει έναν βαθμό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για να τερματίσει στην τετράδα.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έβαλαν γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Έλιοτ έκανε μια σέντρα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μπλόκαρε αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και μπήκε στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά οι «βίλανς» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Εξαλλος με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ: «Κάποιοι κάνουν τους τραυματίες για να μην παίζουν» (vid)
PREMIER LEAGUE

08:25 - 13.05.2024

Εξαλλος με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ: «Κάποιοι κάνουν τους τραυματίες για να μην παίζουν» (vid)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις, καθώς ανέφερε ότι ορισμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν ότι είναι τραυματίες για να μην αγωνιστούν!

Ο Γουότκινς με ωραία ενέργεια βρήκε τον Τίλεμανς, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε και έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 23' η Λίβερπουλ πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Χάκπο που εκμεταλλεύτηκε την κακή απόκρουση του Μαρτίνες και την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Έμερι είχαν δυο καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Λίβερπουλ διεύρυνε το προβάδισμά της. Ο Έλιοτ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κουάνσα με ωραία κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «κόκκινων».

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γουότκινς σκόραρε, αλλά ο Μπέιλι που του έβγαλε την πάσα ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 59' ήταν η σειρά του Έλιοτ να δει το γκολ του να ακυρωθεί κι αυτό γιατί ο Ντίας προηγουμένως ήταν επίσης εκτεθειμένος. Στο 85' ο Ντουράν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του ΜακΆλιστερ έκανε το 3-2 και τρία λεπτά ο ίδιος ισοφάρισε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ