Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε τι είπε στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την νίκη της Άστον Βίλα
i

©imago

Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε τι είπε στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την νίκη της Άστον Βίλα

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:35 - 03.10.2024

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι θερμός υποστηρικτής της Άστον Βίλα, καθώς αρκετές είναι οι φορές όπου βρίσκεται στο γήπεδο για να την παρακολουθήσει. Μετά την ιστορική νίκη επί της Μπάγερν, ο προπονητής της ομάδας αποκάλυψε την συζήτηση που είχαν οι δυο τους.

Η Άστον Βίλα κατάφερε κάτι μαγικό την Τετάρτη (2/10), να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου με 1-0, μετά από 42 χρόνια. Κι'όμως, αυτό έγινε στη League Phase του Champions League, μέσα στην έδρα της. Στην αξέχαστη αυτή βραδιά, θεατής ήταν ο φανατικός οπαδός της ομάδας του Ουνάι Έμερι, Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ούτε ο σχεδόν πάντα επικίνδυνος, Χάρι Κέιν, μπόρεσε να βρει δίχτυα για την Μπάγερν, με το σκορ να παραμένει στο 1-0. Στο «Villa Park», υπενθυμίζεται πως ο γιος του Βασιλιά Καρόλου, είχε βρεθεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στα ημιτελικά του Confernce League. Αυτή τη φορά όμως, οι «χωριάτες» πήραν μία ιστορική νίκη και εκείνος το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής της Άστον Βίλα, συναντήθηκε με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου και ο Έμερι έκανε γνωστά, όλα όσα συζήτησαν.

«Του είπα ότι οι καλύτερες στιγμές που μπορούμε να έχουμε είναι μέρες σαν τη σημερινή και να προσπαθήσουμε να τις απολαύσουμε. Γιατί όταν φτάνεις στο τέλος, δεν ξέρω πού, αλλά ό,τι κάνουμε στην πορεία, κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα, προσπαθήστε να το απολαύσετε, απολαύστε όλο αυτό. Και σήμερα, κερδίζοντας, το πώς παίξαμε, με την ομάδα που παίξαμε και το να είμαστε στο Champions League 42 χρόνια μετά τον τελικό, φυσικά, ήταν μια ξεχωριστή μέρα.

Αλλά όπως είπα πριν τον αγώνα, θέλουμε να το κρατήσουμε για πολύ καιρό, να είμαστε στην Ευρώπη με συνέπεια και ελπίζουμε σε περισσότερες μέρες σαν τη σημερινή», ήταν τα λόγια του Έμερι.