Απολογήθηκε στους οπαδούς της Άστον Βίλα ο Ντάγκλας Λουίς για το χαμένο πέναλτι (vids)

Ντάγκλας Λουίς

i

PrtScr

Απολογήθηκε στους οπαδούς της Άστον Βίλα ο Ντάγκλας Λουίς για το χαμένο πέναλτι (vids)

Κώστας Τόπας 09:50 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ο μοιραίος παίκτης για την Άστον Βίλα, Ντάγκλας Λουίς απολογήθηκε στους φίλους της ομάδας του, μετά το χαμένο πέναλτι και την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μοιραίος παίκτης για την Άστον Βίλα στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο Ντάγκλας Λουίς. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος των Άγγλων αφού αρχικά έκανε πέναλτι με χέρι, με τον Ελ Κααμπί να κάνει με την σειρά του 3-2 για τους Πειραιώτες, έχασε με την σειρά του πέναλτι στο 82'.

Συγκεκριμένα, στο 81ο λεπτό του αγώνα στο «Βίλα Παρκ», ο Κάρμο έκανε πέναλτι στον Ντουράν, με τον Ντάγκλας Λουίς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζολάκη!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντάγκλας Λουίς ήταν απαρηγόρητος και γι' αυτό έσπευσε προς την κερκίδα των οπαδών της ομάδας του για να απολογηθεί.

«Ο Λουίς κάνει μια από τις φρικτές εμφανίσεις όλων των εποχών», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Άστον Βίλα για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Σαν να αποθηκεύσαμε τη χειρότερη μας εμφάνιση για πολύ καιρό για τη μεγαλύτερη βραδιά μας εδώ και χρόνια. Παραφροσύνη. Αυτό το πέναλτι που χάθηκε είναι απολύτως καθοριστικό.

Η νίκη της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ακόμα μαθηματικές ελπίδες στην Ελλάδα για την κατάκτηση της 15ης θέσης, καθώς η χώρα μας πήρε 400 βαθμούς και μείωσε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την Δανία (15η θέση) στους 925 βαθμούς. Μάλιστα υπάρχει και ένα σενάριο που δίνει στην Ελλάδα ένα παραπάνω ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ποιο είναι αυτό; Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτήσει το Conference League, αλλά ταυτόχρονα να μείνει 4ος στη Stoiximan Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατάκτηση του τροπαίου οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί, σε απόδοση 2.50. Ακολουθεί η Φιορεντίνα με 2.75, η Άστον Βίλα είναι στην τρίτη θέση με 5.00, ενώ η Κλαμπ Μπριζ προσφέρεται σε απόδοση 7.50.

Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»