Η γυναίκα «ήρωας» που έσωσε τον οπαδό της Άστον Βίλα από καρδιακή προσβολή

Η γυναικά οπαδός της Άστον Βίλα

i

PrtScr

Η γυναίκα «ήρωας» που έσωσε τον οπαδό της Άστον Βίλα από καρδιακή προσβολή

Κώστας Τόπας 10:53 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 29.05.2024

Μία νεαρή γυναίκα έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οπαδό της Άστον Βίλα που υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για τα ημιτελικά του Conference League μεταξύ της Άστον Βίλα και του Ολυμπιακού καθυστέρησε λίγα λεπτά, αφού ένας οπαδός της ομάδας του Ουνάι Έμερι έπεσε θύμα καρδιακής προσβολής.

Οπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο φίλαθλος της Άστον Βίλα υπέστη καρδιακή προσβολή στο τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, προκαλώντας την εκκένωση της κάτω εξέδρες του Holte End καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Στα κοινωνικά δίκτυα, μια νεαρή γυναίκα συγχαίρεται από τους παρευρισκόμενους υποστηρικτές που, σύμφωνα με τους ίδιους, ξεκίνησε το καρδιακό μασάζ.

Ένα μαύρο σεντόνι

Στη συνέχεια οι οπαδοί έφυγαν από την περιοχή, καθώς ήταν οι παραϊατρικοί που ανέλαβαν να βοηθήσουν το άτομο που υπέφερε από το ιατρικό έκτακτο περιστατικό. Το σύστημα αναγγελιών του γηπέδου ζήτησε από τους φιλάθλους να εκκενώσουν την περιοχή το συντομότερο δυνατό, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν ήδη επιστρέψει στα αντίστοιχα αποδυτήρια τους.

Η ανακοίνωση έγραφε: «Μπορούν όλοι οι υποστηρικτές να εκκενώσουν το Holte Lower L2 και να διασφαλίσουν ότι οι διάδρομοι είναι καθαροί;» Ένα μαύρο σεντόνι κρατούσαν ψηλά μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που προσπάθησαν να προστατεύσουν το άτομο από τη θέα των χιλιάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς των δύο ομάδων

Στη συνέχεια ο οπαδός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ συγκινημένοι θαυμαστές παρακολουθούσαν με δάκρυα στα μάτια τη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Το όχημα έφυγε από τον περίβολο υπό το χειροκρότημα των υποστηρικτών και των δύο ομάδων, ενωμένοι σε αυτό το ατύχημα.

Απολογήθηκε στους οπαδούς της Άστον Βίλα ο Ντάγκλας Λουίς για το χαμένο πέναλτι (vids)
CONFERENCE LEAGUE

09:50 - 03.05.2024

Απολογήθηκε στους οπαδούς της Άστον Βίλα ο Ντάγκλας Λουίς για το χαμένο πέναλτι (vids)

Ο μοιραίος παίκτης για την Άστον Βίλα, Ντάγκλας Λουίς απολογήθηκε στους φίλους της ομάδας του, μετά το χαμένο πέναλτι και την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθυστέρησε λίγα λεπτά, με τους παίκτες του Βίλα και του Ολυμπιακού να περιμένουν με αγωνία στο τούνελ πριν βγουν. Ο σύλλογος της Άστον Βίλα δεν έχει δώσει κανένα νέο για τον υποστηρικτή του που υπέστη καρδιακή ανακοπή από τότε, ούτε οι αρχές.

Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»