Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Άστον Βίλα απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
i

©Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Άστον Βίλα απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 00:01 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Η Άστον Βίλα χάρη στο γκολ του Τζανιόλο στο 90+8' έσωσε τον βαθμό, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Άστον Βίλα παρέμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς ήττα, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1. 

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε τις πολλές ευκαιρίες, αλλά ο διαιτητής του αγώνα και το VAR είχαν αρκετή δουλειά. Στο 11ο λεπτό η Άστον Βίλα κέρδισε πέναλτι, αλλά μετά από εξέταση της φάσης στο VAR ο άρχοντας του αγώνα πήρε πίσω την απόφασή του. 

Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Μπέρμιγχαμ κέρδισε νέο πέναλτι αλλά και πάλι ο διαιτητής αφού είδε τη φάση δεν έδωσε παράβαση. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Σέφιλντ

Στο δεύτερο μέρος η Άστον Βίλα ανέβασε στροφές, πίεσε ακόμα περισσότερο και βρήκε το γκολ στο 59ο λεπτό. Το οποίο όμως δεν μέτρησε αφού υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης. Στο 74' οι «βίλανς» ζήτησαν και τρίτο πέναλτι σε χέρι παίκτη της Σέφιλντ στο οποίο και πάλι ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση. 

Στο 88ο λεπτό οι «λεπίδες» άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Χάμερ με μία όμορφη προσπάθεια έδωσε στον Άρτσερ κι αυτός με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0 για τη Σέφιλντ. Στο 90+8' όμως οι «βίλανς» έσωσαν τον βαθμό χάρη στο γκολ του Τζανιόλο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ