Η Τότεναμ έριξε τεσσάρα στην Άστον Βίλα και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της τετράδας

Η Τότεναμ έριξε τεσσάρα στην Άστον Βίλα και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της τετράδας

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 13.08.2024

Η Τότεναμ διέλυσε την Άστον Βίλα με 4-0 και μείωσε τη διαφορά από τους «χωριάτες» στους δυο βαθμούς, για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ διέλυσε την Άστον Βίλα εκτός έδρας με 4-0 και μείωσε τη διαφορά από τους «χωριάτες» στους δυο βαθμούς, για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην καταγράφουν κάποια αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα αμφότερες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και χάρη στα τέρματα των Τζέμις Μάντισον, Μπρέναν Τζόνσον, Χέουνγκ Μιν Σον και Τίμο Βέρνερ πήραν μία σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας.

Στο 50ο λεπτό ο Παπ Ματάρ Σαρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μάντισον πετάχτηκε και με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0 για τα «σπιρούνια».

Ενώ τρία λεπτά μετά η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Χέουνγκ Μιν Σον βρήκε τον Μπρέναν Τζόνσον μέσα στη περιοχή και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 για τα «σπιρούνια».

Στο 90+1' ο Σον με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Εμιλιάνο Μαρτίνες και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Τίμο Βέρνερ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τη Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και σα να μην έφτανε αυτό έμειναν και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τζον ΜακΓκίν στο 65ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ