Αταμάν: «Δεν πρότεινα εγώ τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Δεν πρότεινα εγώ τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:44 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:45 - 18.07.2024

Ο Εργκίν Αταμάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Τουρκία τόνισε ότι δεν είχε σχέση με την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Az Önce Konuştum» στην πατρίδα του.

Ο τεχνικός του «επτάστερου» ρωτήθηκε αν είχε εμπλοκή με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ.

Ο δημοσιογράφος Καντάς Τόλγκα Ισίκ ρώτησε τον τεχνικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού: «Συστήσατε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό;». Η απάντηση του Αταμάν ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι, δεν τον πρότεινα. Στην Ελλάδα, τα ποδοσφαιρικά και τα σωματεία μπάσκετ είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Ίσως η παρουσία μου να οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού στην πρόσληψη ενός Τούρκου προπονητή». Ο Τερίμ φυσικά είναι γνωστό ότι προτάθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο από τον Τούρκο καναλάρχη και συνεργάτη του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι ήταν στο αεροπλάνο όταν τον κάλεσε ο Τερίμ και τον ενημέρωσε ότι θα είναι μαζί στην Αθήνα. Ο πρώην τεχνικός του ποδοσφαιρικού τριφυλλιού, όπως είναι γνωστό, με το που υπέγραψε συμβόλαιο, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε στην Ελλάδα ήταν να σπεύσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει την ομάδα του Αταμάν σε ματς της Euroleague και συγκεκριμένα με τον Ερυθρό Αστέρα στις 28/12/23.

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς
EUROLEAGUE

21:24 - 17.07.2024

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην Τουρκία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και κάλεσε τους Μπόστον Σέλτικς στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Αταμάν για τον Τερίμ.