Αθανασιάδης: «Η ΑΕΚ και οι άνθρωποί της, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα»

Αθανασιάδης: «Η ΑΕΚ και οι άνθρωποί της, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα»

Κώστας Τσίλης 20:38 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 21.08.2024

Μ’ ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα, ο Αθανασιάδης αποχαιρέτισε την Ένωση, καθώς πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας

Δεν ήταν εύκολη η περυσινή σεζόν για τον Γιώργο Αθανασιάδη. Δοκιμάστηκε πολύ η σχέση του με την ΑΕΚ και με τον κόσμο της. Και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε το διαζύγιο που τελικά προέκυψε, να είναι ζόρικο και σκληρό.

Παρόλα αυτά, για τον Έλληνα τερματοφύλακα αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα, είναι οι καλές στιγμές που έζησε με τα κιτρινόμαυρα γάντια. Και λίγο πριν φορέσει αυτή της ΑΕΚ Λάρνακας, την ΑΕΚ την αποχαιρέτισε μ’ ένα πολύ έντονα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

«Μια ιστορία απο την πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά……Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η ΑΕΚ, οι άνθρωποι της και ο κόσμος μας, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα. Το 22-23 και οι αναμνήσεις του ιστορικού νταμπλ δεν θα φύγουν ποτέ από την ψυχή και το μυαλό. Τυχερός που το έζησα μαζί σας...», έγραψε ο Αθανασιάδης στο Instagram.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!