Athens Kallithea: «Μόνο τα διαρκείας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο»
i

© Intime

Athens Kallithea: «Μόνο τα διαρκείας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο»

Δημήτρης Χούπης 21:49 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 06.09.2024

Η υπενθύμιση της Athens Kallithea ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ.

Η Athens Kallithea θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League (22/9, 21:00). Όπως υπενθύμισε μέσω ανακοίνωσης η νεοφώτιστη ομάδα της Αθήνας, μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο στο ματς με την Ένωση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου για τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2024/25.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα μέσω Ticketmaster.gr. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της Athens Kallithea FC είναι διαθέσιμες εδώ.

Για ερωτήσεις και πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε στο +30 2109562470».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!