Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:02 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 22.09.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Athens Kallithea στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (22/09) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η Ένωση μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και Βόλο θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, ενώ οι νεοφώτιστοι θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Λίγο πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου. Θυμίζουμε πως τα προβλήματα είναι... βουνό για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς είναι εκτός οι Ρότα, Οντουμπάτζο, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Λαμέλα.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι και Περέιρα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Κοϊτά (αριστερά), ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Πιερό με τον Μάνταλο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Κοϊτά, Περέιρα, Πιερό.