Ανακοίνωσε τον Μορ Εντιαγέ η Athens Kallithea

Ανακοίνωσε τον Μορ Εντιαγέ η Athens Kallithea

Δημήτρης Χούπης 22:52 - 11.09.2024

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορ Εντιαγέ, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έπαιζε στην Εστορίλ.

Η Athens Kallithea χτύπησε στο... 90', κάνοντας δικό της τον Μορ Εντιαγέ. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου από τη Σενεγάλη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εστορίλ.

Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο, μετρώντας 82 συμμετοχές με τη β' ομάδα του συλλόγου. Με την Εστορίλ είχε συνολικά 42 συμμετοχές στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε.

Πόσο κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:39 - 10.09.2024

Πόσο κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα;

«Γιατί απλά δεν δίνει τα λεφτά να πάρει τον τάδε;», αποτελεί μία από τις κλασσικές ερωτήσεις ενός φιλάθλου τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη. Πόσο όμως κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα και ειδικά στη Stoiximan Super League;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου Mor Ndiaye από την Estoril Praia στην πορτογαλική Primeira Liga.

Ο Ndiaye, ένας 23χρονος αμυντικός μέσος ύψους 1.85, αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της FC Porto και έχει αγωνιστεί στις ρεζέρβες της ομάδας, καταγράφοντας 82 συμμετοχές συνολικά με οκτώ τέρματα για την FC Porto B στη διάρκεια τριών σεζόν, προτού ενταχθεί στην Estoril τον Ιούλιο 2022 και μετρήσει 42 συμμετοχές συνολικά με την ομάδα τις σεζόν 2022/23 και 2023/24.

Καλωσήρθες, Mor».