«Φωνές» της Athens Kallithea για τη διαιτησία: «Απίστευτες σκηνές, ο Τζιάνι ανατράπηκε εντός περιοχής και δεν έγινε VAR check»

Τσιάρας

i

©Intime

«Φωνές» της Athens Kallithea για τη διαιτησία: «Απίστευτες σκηνές, ο Τζιάνι ανατράπηκε εντός περιοχής και δεν έγινε VAR check»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:16 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 19.08.2024

Τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τσιάρα στο ματς με τον Λεβαδειακό εξέφρασε η Athens Kallithea μέσω ανάρτησης στα social media.

Μετά από ένα κατά γενική ομολογία «φτωχό» ματς ο Λεβαδειακός κι η Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε μέσα από ένα ποστάρισμα στο X (πρώην Twitter).

https://www.youtube.com/watch?v=uckU-8a3cpk

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι το μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Τζιάνι από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο εντός της περιοχής στο 90+6' είναι καθαρή παράβαση πέναλτι. Ο διαιτητής, Τσιάρας έδειξε «παίζετε», ενώ την ίδια άποψη είχε και ο VAR Χρήστος Βεργέτης, ο οποίος δεν κάλεσε τον συνάδελφό του για on-field review της φάσης.

Η ανάρτηση της Athens Kallithea:

«Απίστευτες σκηνές. Ο Τζιάνι ανατρέπεται στην περιοχή σε μια καθαρή ευκαιρία να πετύχει το νικητήριο γκολ και ο διαιτητής αρνήθηκε την παράβαση. Δεν έγινε VAR Check».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!