Ο Μπαρτόλο έκανε... πάρτι και ο Αστέρας AKTOR πέρασε με «τριάρα» από τη Λεωφόρο
i

©intime

Ο Μπαρτόλο έκανε... πάρτι και ο Αστέρας AKTOR πέρασε με «τριάρα» από τη Λεωφόρο

Δημήτρης Χούπης 19:02 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 06.10.2024

Ο Αστέρας AKTOR πήρε μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο νικώντας με 3-1 την Athens Kallithea, με τον Μπαρτόλο να είναι ο πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες. Πρωταγωνιστής ο Μπαρτόλο με γκολ και ασίστ.

Ο Αστέρας AKTOR πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ισορροπημένα, αλλά από το 19ο λεπτό που πήραν το προβάδισμα οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, Ο Μπαρτόλο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Μερέν αλλά και την έξοδο του Μπαραγκάν και τσιμπώντας την μπάλα έκανε το 1-0. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Κρέσπι και ο Χουχούμης σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 28' η Athens Kallithea έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Μουτίνιο, ο οποίος πάτησε τον Μπαρτόλο και δέχτηκε την απευθείας κόκκινη. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο 45+4' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ο Καστάνιο ανέτρεψε τον Βασιλόγιαννη, ο Τζιάνι ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Athens Kallithea ξεκίνησε καλύτερα, προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια αλλά είχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Ενώ το ματς δεν είχε ρυθμό στο 71ο λεπτό οι Αρκάδες πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Καλτσά, ο οποίος μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Νταρνέλ, έκανε με πλασέ το 2-1. Έξι λεπτά μετά ο Αστέρας διεύρυνε το προβάδισμά του με τον Μακέντα, ο οποίος δέχτηκε την μπάλα από τον Μπαρτόλο κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 3-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Μανθάτης, Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς, Σοΐρι, Ματίγια, Ντιμπά, Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης, Τζιάνι

Αστέρας AKTOR: Τσιντώτας, Αλάγκμπε, Ντελί, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Αλχο, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Ανταμ