Εκτός ο Βαλμπουενά για την Athens Kallithea εν όψει Λεβαδειακού

Μάσιμο Ντονάτι

i

©intime

Εκτός ο Βαλμπουενά για την Athens Kallithea εν όψει Λεβαδειακού

Δημήτρης Χούπης 22:38 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 17.08.2024

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα κατέβει η Athens Kallithea στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Athens Kallithea ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League και ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της μετά από 18 χρόνια.

Οι «κυανόλευκοι» λοιπόν θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μάσιμο Ντονάτι εν όψει του αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Νικολάς Μαρότα, αλλά και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος έχει πάθει ρήξη χιαστού.

Αναλυτικά η αποστολή: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Μάτιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!