Φιλική νίκη με 3-0 επί της Σκεντερμπέου για την Athens Kallithea FC

Athens Kallithea

i

© Intime

Φιλική νίκη με 3-0 επί της Σκεντερμπέου για την Athens Kallithea FC

Sportal newsroom 09:53 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 17.07.2024

Η Athens Kallithea FC κατάφερε να πάρει τη νίκη με το εμφατικό 3-0 επί της αλβανικής Σκεντερμπέου, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2024/25 που έδωσε στο Προπονητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα το απόγευμα της Τρίτης (16/7).

Η Athens Kallithea ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς στο πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την αλβανική Σκεντερμπέου επικράτησε με 3-0.

Στο 45΄, η νεοφώτιστη ομάδα της Stoiximan Super League κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, έπειτα από μία αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση του Ματίγια. Στη συνέχεια η Athens Kallithea βρήκε δίχτυα δύο ακόμη φορές στην αναμέτρηση.

Αρχικά, με τον Νίκο Καινούργιο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, και τον Γιάννη Λουκίνα ο οποίος σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του, έπειτα από κάθετη πάσα του Ορέστη Τσιντώνη λίγο πριν το φινάλε.

Ο Μάσιμο Ντονάτι ξεκίνησε στην ενδεκάδα με τους νεοφερμένους Μπερναμπέ, Πασαλίδη, Σοίρι και Ουλντρίκις, ενώ παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός δοκιμάζει δύο παίκτες.

Από εκεί και πέρα, εδώ και μερικές εβδομάδες η Athens Kallithea βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος κι όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote TV για τους εντός έδρας αγώνες της νέας σεζόν (2024-25).

«Η Athens Kallithea FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη μονοετούς συμφωνίας με την COSMOTE TV, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι εντός έδρας αγώνες της AKFC για τη σεζόν 2024/25 της Stoiximan Super League θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια COSMOTE SPORT για τους συνδρομητές COSMOTE TV στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.