Επιστροφή Μεχίας, Πασαλίδη και Μαρότα για την Athens Kallithea κόντρα στον Άρη
i

©intime

Επιστροφή Μεχίας, Πασαλίδη και Μαρότα για την Athens Kallithea κόντρα στον Άρη

Δημήτρης Χούπης 21:44 - 19.10.2024

Ο Τζόσουα Μεχίας, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και ο Νικολάς Μαρότα επέστρεψαν για την Athens Kallithea κόντρα στον Άρη.

Η Athens Kallithea θα φιλοξενηθεί από τον Άρη στο Βικελίδης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι μετά από την ήττα κόντρα στον Αστέρα AKTOR θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν είδε τους Τζόσουα Μεχίας, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Νικολάς Μαρότα να επιστρέφουν στην αποστολή, αφού και τρεις ήταν τραυματίες. Από την άλλη εκτός είναι ο Μουτίνιο, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τους Αρκάδες, αλλά και ο Μανθάτης που συμπλήρωσε κάρτες.

Η αποστολή αναλυτικά: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα,, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Όσον αφορά την αποστολή του Άρη, μέσα είναι ο Σίστο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Μέσα είναι και ο Βέλεθ αλλά εκτός είναι οι Ζουλ, Σαβέριο, Σαμόρα, Φατόρε, Παναγίδης, Αγοραστός και Κυριαζής.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Diandy, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.