Η διαμαρτυρία της Athens kallithea για το ματς με την ΑΕΚ

Τζήλος

i

©Intime

Η διαμαρτυρία της Athens kallithea για το ματς με την ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:43 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 23.09.2024

Τα παράπονά της για τη διαιτησία του κ. Τζήλου στον αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε μέσω των social media η Athens Kallithea.

Η Athens Kallithea μετά τον Παναθηναϊκό κατάφερε να κόψει βαθμούς κι από την ΑΕΚ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ δεν είχε εικόνα για να χάσει βαθμούς ούτε στην Λεωφόρο, ούτε με Λαμία, αλλά…
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

09:00 - 23.09.2024

Η ΑΕΚ δεν είχε εικόνα για να χάσει βαθμούς ούτε στην Λεωφόρο, ούτε με Λαμία, αλλά…

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για τις δυο... πραγματικότητες που βιώνει ταυτόχρονα η ΑΕΚ, για τον υπερβολικό και παράλογο αριθμό απουσιών λόγω τραυματισμού αλλά και το... ζύγι που έχει μπει πλέον για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν εξαιρετική για ακόμη μία φορά, «γκρέμισε» τους «κιτρινόμαυρους» από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται πλέον μόνος ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της 5ης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Οι νεοφώτιστοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τζήλου και τα εξέφρασαν μέσω των social media. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Χ (πρώην Twitter) έγραψε η αθηναϊκή ομάδα «αεϊθαλές τουίτ» κάνοντας retweet το ποστ που είχαν κάνει στις 21 Αυγούστου και το οποίο έγραφε «Ντάξει, γελάει ο κόσμος».

Ντονάτι: «Δεν σκοράραμε, αλλά πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο Μάσιμο Ντονάτι παραχώρησε δηλώσεις μετά την ισόπαλη αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί πλήρως καθώς πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο προκειμένου να σκοράρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Athens Kallithea: «Είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, από την μια πλευρά όμως όχι τόσο πολύ γιατί δεν σκοράραμε. Αλλά είναι σημαντικό που πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για εμάς τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα με κάθε δυσκολίες το καθένα. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς μια νίκη και να σκοράρουμε περισσότερο.»