Στην Cosmote TV η Athens Kallithea τη νέα σεζόν

Athens Kallithea

i

© Intime

Στην Cosmote TV η Athens Kallithea τη νέα σεζόν

Δημήτρης Χούπης 23:25 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 08.07.2024

Η Athens Kallithea ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote TV για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της νέας σεζόν (2024-25).

Η Athens Kallithea βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος κι όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote TV για τους εντός έδρας αγώνες της νέας σεζόν (2024-25).

«Η Athens Kallithea FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη μονοετούς συμφωνίας με την COSMOTE TV, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι εντός έδρας αγώνες της AKFC για τη σεζόν 2024/25 της Stoiximan Super League θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια COSMOTE SPORT για τους συνδρομητές COSMOTE TV στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Για ακόμα έναν χρόνο στην Athens Kallithea οι Μανθάτης και Μαρότα

Για ακόμα έναν χρόνο στο Ελ Πάσο θα μείνουν οι Γιώργος Μανθάτης και Νικόλας Μαρότα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την Athens Kallithea, η οποία του χρόνου θα αγωνίζεται στη Stoiximan Superleague για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο wingback Γιώργος Μανθάτης και ο κεντρικός αμυντικός Nicolás Marotta έχουν συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2024/25.

Οι Μανθάτης και Marotta ήταν βασικοί συντελεστές της ανόδου της ομάδας στη Super League.

Ο Μανθάτης, 27, εντάχθηκε στην AKFC τον Ιανουάριο 2022 και μετράει 56 συμμετοχές με την ομάδα τις τελευταίες τρεις σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 26 συμμετοχών με ένα γκολ και μία ασίστ κατά την περσινή κούρσα ανόδου, ενώ διετέλεσε και αναπληρωτής αρχηγός της ομάδας.

Ο Μανθάτης είναι πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και αναδείχθηκε από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League τη σεζόν 2016/17.

Ο Marotta, 27, εντάχθηκε στην AKFC τον Σεπτέμβριο 2023 και κατέγραψε 27 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, σημειώνοντας κρίσιμα γκολ στην πορεία - ένα νικητήριο γκολ στο τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα τον Δεκέμβριο και το γκολ που έκρινε την άνοδο στον αγώνα εναντίον των Χανίων τον Μάιο.

Προτού ενταχθεί στην AKFC, o Αργεντίνος αμυντικός είχε παραστάσεις από τις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και της Κολομβίας».