Πρώτη κίνηση για την Athens Kallithea: Παίρνει τον Μάρτιτς

Πρώτη κίνηση για την Athens Kallithea: Παίρνει τον Μάρτιτς

Sportal newsroom 20:07 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 20.06.2024

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να κάνει η Athens Kallithea, η οποία έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Μάνουελ Μάρτιτς.

Η Athens Kallithea, που άφησε πίσω της τη δεύτερη κατηγορία και προετοιμάζεται για μία άκρως απαιτητική χρονιά στη Stoiximan Super League, πριν από περίπου μία εβδομάδα ανακοίνωσε τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει τη σεζόν 2024-2025. Και αυτό δεν είναι άλλος από τον Μάσιμο Ντονάτι.

Με την υπόθεση του προπονητή να έχει κλείσει εδώ και μερικές μέρες λοιπόν, η Athens Kallithea έχει αρχίσει να «τρέχει» τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, καθώς επιβάλλεται ενίσχυση, προκειμένου να καταφέρει να σταθεί με αξιοπρέπεια στη μεγάλη κατηγορία και να πετύχει τους στόχους της. Και η πρώτη μεταγραφική κίνηση της είναι γεγονός, καθώς «έκλεισε» τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Μάνουελ Μάρτιτς.

Ο Αυστριακός άσος πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Athens Kallithea, καθώς μένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λεγκνάγκο της τρίτης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου, μετρώντας 31 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.