Παρελθόν από την Athens Kallithea οι Κυνηγόπουλος και Τσιντώνης

Παρελθόν από την Athens Kallithea οι Κυνηγόπουλος και Τσιντώνης

Δημήτρης Χούπης 18:25 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 30.07.2024

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε ότι Κυνηγόπουλος και Τσιντώνης δεν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Δύο παίκτες αποχώρησαν από την Αthens Kallithea.

Η αθηναϊκή ομάδα ανακοίνωσε ότι έλυσε τη συνεργασία της με τους Κυνηγόπουλο και Τσιντώνη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι Παναγιώτης Κυνηγόπουλος και Ορέστης Τσιντώνης αποχωρούν από την Athens Kallithea FC.

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Παναγιώτη Κυνηγόπουλο και τον μέσο Ορέστη Τσιντώνη.

Ο Κυνηγόπουλος, 27, εντάχθηκε στην AKFC τον Σεπτέμβριο 2021 και συνέχισε μετρώντας 26 τέρματα με 14 ασίστ σε 87 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος τη σεζόν 2022/23 και βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο στη Super League τη σεζόν 2023/24. Πρόκειται να ενταχθεί στον Ηρακλή της Super League 2.

Ο Τσιντώνης, 25, εντάχθηκε στην AKFC τον Ιανουάριο 2021 και κατέγραψε 85 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα, με οκτώ τέρματα και τέσσερις ασίστ, συμπεριλαμβανομένων και 22 συμμετοχών με δύο τέρματα και μία ασίστ στην περσινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Ευχαριστούμε, Παναγιώτη και Ορέστη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αντίθετα, πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσουν οι Μανθάτης και Μαρότα: ««Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο wingback Γιώργος Μανθάτης και ο κεντρικός αμυντικός Nicolás Marotta έχουν συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2024/25.

Οι Μανθάτης και Marotta ήταν βασικοί συντελεστές της ανόδου της ομάδας στη Super League.

Ο Μανθάτης, 27, εντάχθηκε στην AKFC τον Ιανουάριο 2022 και μετράει 56 συμμετοχές με την ομάδα τις τελευταίες τρεις σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 26 συμμετοχών με ένα γκολ και μία ασίστ κατά την περσινή κούρσα ανόδου, ενώ διετέλεσε και αναπληρωτής αρχηγός της ομάδας.

Ο Μανθάτης είναι πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και αναδείχθηκε από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League τη σεζόν 2016/17.

Δήμαρχος Καλλιθέας: «Δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση ή πρωτοβουλία της ΠΑΕ για το γήπεδο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:07 - 25.07.2024

Δήμαρχος Καλλιθέας: «Δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση ή πρωτοβουλία της ΠΑΕ για το γήπεδο»

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο δήμαρχος της Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, στάθηκε στο θέμα του γηπέδου και των εργασιών που πρέπει να γίνουν σε αυτό, ρίχνοντας την ευθύνη στην Athens Kallithea για την κωλυσιεργία.

Ο Marotta, 27, εντάχθηκε στην AKFC τον Σεπτέμβριο 2023 και κατέγραψε 27 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, σημειώνοντας κρίσιμα γκολ στην πορεία - ένα νικητήριο γκολ στο τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα τον Δεκέμβριο και το γκολ που έκρινε την άνοδο στον αγώνα εναντίον των Χανίων τον Μάιο.

Προτού ενταχθεί στην AKFC, o Αργεντίνος αμυντικός είχε παραστάσεις από τις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και της Κολομβίας».