Θέλει Κούντε η Athens Kallithea

Ο Πιέρ Κουντε

Θέλει Κούντε η Athens Kallithea

Sportal newsroom 18:28 - 10.08.2024

Σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, η Athens Kallithea φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πιερ Κούντε, ο οποίος έχει μείνει δίχως ομάδα.

Δίχως ομάδα είναι και επίσημα από τον περασμένο Ιούλιο ο Πιέρ Κούντε, αφού, μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε πρόθυμος να του ανανεώσει τη συμφωνία. Ο Καμερουνέζος μέσος - ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο την περασμένη σεζόν - βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και μία από αυτές που τον πολιορκούν πήρε μόλις την άνοδο για τη Stoiximan Super League.

Ο λόγος για την Athens Kallithea, η οποία φαίνεται πως θέλει να κάνει δικό της τον έμπειρο αμυντικό χαφ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Afticafoot», ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έχει στο στόχαστρο τον 29χρονο και σκοπεύει να του κάνει πρόταση. Όπως τονίζει το ΜΜΕ, οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και η πρόθεση είναι να τον αποκτήσει με διετές συμβόλαιο.

«Αφού πήρε την άνοδο στην ελληνική Super League, η Athens Kallithea FC ενισχύεται προκειμένου να μπορέσει να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Μετά την απόκτηση των Ματιέ Βαλμπουενά, Νίκολας Μίριν και Μότοτς Αντρέι, ο σύλλογος από την ελληνική πρωτεύουσα έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν διεθνή Καμερουνέζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot , ο Πιέρ Κούντε είναι ο επόμενος στόχος της Athens Kallithea FC. Μέχρι στιγμής έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και έχει ήδη σταλεί μια πρώτη προσφορά στους εκπροσώπους του παίκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Athens Kallithea FC θα ήθελε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή για τις επόμενες δύο χρονικές περιόδους.

Ωστόσο, άλλοι σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της Χετάφε, λέγεται ότι βρίσκονται επίσης στο κατόπι του 29χρονου μέσου που εκτιμάται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ από το Transfermarkt. Η παραμονή του στην Ελλάδα, μετά τις θητείες στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, φαίνεται πιο πιθανή, με τον ίδιο να βρίσκεται στη χώρα και να προπονείται εκεί», ανέφερε συγκεκριμένα στο δημοσίευμά του το «Africafoot», για τον Πιέρ Κούντε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!