Χωρίς Βαλμπουενά και Τζιάνι η Athens Kallithea στο Καραϊσκάκης

Μάσιμο Ντονάτι

i

©intime

Χωρίς Βαλμπουενά και Τζιάνι η Athens Kallithea στο Καραϊσκάκης

Δημήτρης Χούπης 19:38 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 25.08.2024

Η Athens Kallithea θα κατέβει στο Γ. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Τζιάνι.

Η Athens Kallithea θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων μετά από την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό, θέλει να κάνει την έκπληξη και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μάσιμο Ντονάτι λοιπόν έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός προπονητής λοιπόν δεν θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ εκτός είναι και ο Τζιάνι ο οποίος ήταν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:14 - 25.08.2024

Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις

Η Μποταφόγκο δεν κατάφερε να πάρει τον Βαγιαννίδη και στράφηκε στον Ολυμπιακό για τον Ροντινέι, αλλά οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαπραγματευτούν.

Αναλυτικά η αποστολή: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Μάτιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Λουκίνας

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει ξανά στην αποστολή τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τους μικρούς Κοτσίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Μπακούλα που έπαιξαν στον τελικό του Διηπειρωτικού στο Μακαρανά. Ο Μεντιλίμπαρ όμως θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Γκαρθία για πρώτη φορά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η αποστολή αναλυτικά: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστοπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας