Athletic: «Αρχική συμφωνία Παναθηναϊκού - Πελίστρι για τέσσερα χρόνια»

Φακούντο Πελίστρι

i

auf.org.uy

Athletic: «Αρχική συμφωνία Παναθηναϊκού - Πελίστρι για τέσσερα χρόνια»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:34 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 18.08.2024

Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει η αθλητική ενημερωτική σελίδα Athletic των New York Times την υπόθεση Πελίστρι - Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για αρχική συμφωνία διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Ουρουγουανό. Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός...

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με δημοσίευμά του, γνωστοποίησε ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκός βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών για την αγορά του Φακούντο Πελίστρι από το Τριφύλλι. Άμεσα, η αθηναϊκή ομάδα διέψευσε την πληροφορία (όπως και το ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ελβετό Ρούμπεν Βάργκας), τονίζοντας ότι ο σύλλογος κινείται δίχως να γίνονται γνωστοί οι μεταγραφικοί στόχοι.

Ρομάνο: «Σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» - Η θέση των πρασίνων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:30 - 18.08.2024

Ρομάνο: «Σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» - Η θέση των πρασίνων

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο τελικό στάδιο επαφών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ουρουγουανό εξτρέμ Φακούντο Πελίστρι.

Την υπόθεση του 22χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ πηγαίνει, ωστόσο, ένα βήμα παραπέρα η Athletic των New York Times, κάνοντας λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ποδοσφαιριστή διάρκειας τεσσάρων ετών. Επισημαίνοντας την επιθυμία του αγγλικού συλλόγου να πουλήσει τον Πελίστρι. Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η κοινή καταγωγή του ποιοτικού εξτρέμ με τον Ουρουγουανό προπονητή του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα, μαζί με ένα μικρό βιογραφικό του Πελίστρι, αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με σκοπό τη συμφωνία για τον Φακούντο Πελίστρι. Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πελίστρι για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Το deal δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ υπάρχουν αρκετές ομάδες ακόμα που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πουλήσει τον Πελίστρι και αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Μία ενδεχόμενη συμφωνία θα φέρει τον παίκτη και τον συμπατριώτη του προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο στην ίδια ομάδα, μια και ο Αλόνσο προσελήφθη από τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι».

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει διαψεύσει τη συγκεκριμένη υπόθεση σαφώς και μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η επίσημη θέση του Τριφυλλιού περί των μεταγραφικών ζητημάτων. Ωστόσο, το δημοσίευμα της Athletic δίνει μία ακόμα διάσταση, η οποία αφορά, όπως καταγράφεται, η συμφωνία του αθηναϊκού συλλόγου με τον παίκτη για τέσσερα χρόνια.