Athletic: «Η Λέστερ στρέφεται ξανά στον Ιωαννίδη και ίσως ετοιμάσει πρόταση άνω των 25 εκατ. ευρώ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Athletic: «Η Λέστερ στρέφεται ξανά στον Ιωαννίδη και ίσως ετοιμάσει πρόταση άνω των 25 εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας 12:51 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 26.08.2024

Η Λέστερ φαίνεται πως δεν έχει αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει διαδοχικά προτάσεις από την Ίπσουιτς, τη Λέστερ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Μπολόνια και διατηρεί στο δυναμικό του τον 24χρονο επιθετικό.

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!
SPORTAL ORIGINALS

10:42 - 26.08.2024

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης στο δεύτερο Talking Points της σεζόν 2024-2025, σχολιάζουν την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ωστόσο την Κυριακή (25/08) μια νέα πτυχή της υπόθεσης ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη παρουσίασαν οι Πορτογάλοι, κάνοντας λόγο για πίεση των εκπροσώπων του παίκτη στον Παναθηναϊκό ώστε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

A Bola: «Οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν τον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:44 - 25.08.2024

A Bola: «Οι εκπρόσωποι του Ιωαννίδη πιέζουν τον Παναθηναϊκό»

Μία νέα πτυχή της υπόθεσης ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι, κάνοντας λόγο για πίεση των εκπροσώπων του παίκτη στον Παναθηναϊκό ώστε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα, από την Αγγλία, δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση και συγκεκριμένα για την Λέστερ και τον Έλληνα φορ. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά το «The Athletic», οι «αλεπούδες» έχουν ακόμα στα υπόψιν τους, την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Η Λέστερ θεωρεί τον Ιωαννίδη ως μία ιδανική λύση για την κορυφή της επίθεσης της, γι’ αυτό και εξετάζει ξανά το ενδεχόμενο να επιστρέψει με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό, παρά την άρνηση του «τριφυλλιού» στην αρχική προσφορά.

«Μπορεί να τον ξανακοιτάξουν, αλλά ξέρουν ότι θα κοστίσει πολύ η περίπτωση του Ιωαννίδη. Αν τον θέλουν θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 25 εκατομμύρια λίρες και την ίδια στιγμή υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!