Αθλητικός διευθυντής Μπόχουμ: «Στην Ελλάδα ο Τούτου θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει»

Ζόρντι Όσεϊ-Τούτου

i

©Photo by Stuart Franklin/Getty Images

Αθλητικός διευθυντής Μπόχουμ: «Στην Ελλάδα ο Τούτου θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:41 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Μαρκ Λεττάου μίλησε για τη μεταγραφή του Ζόρντι Τούτου στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την Δευτέρα (22/1) τη μεταγραφή του Ζόρντι Όσεϊ-Τούτου, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπόχουμ

Έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό, έχοντας περάσει από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ, αλλά και αγγλικές ομάδες όπως η Κάρντιφ, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Ρόδεραμ, ενώ από το καλοκαίρι του 2022 είχε αποκτηθεί από την Μπόχουμ με την οποία έκανε 20 συμμετοχές στην Bundesliga και 2 στο κύπελλο Γερμανίας.

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Μαρκ Λεττάου εξήγησε τους λόγους που η γερμανική ομάδα δάνεισε τον Οσέι-Τούτου στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Γνωρίζει την κατάσταση στη Μπόχουμ, όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και λίγες προοπτικές να παίξει. Στην Ελλάδα έχει την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Άγγλος εξτρέμ πιάνει και επίσημα δουλειά από το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) στο ΠΕΑΚΙ, καθώς η ομάδα, μετά το χθεσινό ρεπό ξεκινάει η προετοιμασία για την  αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (28/1, 19:30), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.