Σοκ: Ένας από τους οπαδούς της Ατλέτικο που πέταξε αναπτήρα στον Κουρτουά κρατούσε μαχαίρι

Το μαχαίρι του οπαδού της Ατλέτικο

Σοκ: Ένας από τους οπαδούς της Ατλέτικο που πέταξε αναπτήρα στον Κουρτουά κρατούσε μαχαίρι

Κώστας Τόπας 08:57 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 30.09.2024

Ένας από τους οπαδούς της Ατλέτικο που πέταξε αναπτήρα στον Τιμπό Κουρτουά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ρεάλ, βρέθηκε να κρατάει μαχαίρι.

Επεισοδιακό ντέρμπι χωρίς νικητή στη Μαδρίτη! Η Ρεάλ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει σπουδαίο «διπλό» στο «Μετροπολιτάνο», αλλά η Ατλέτικο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (ίσως). «Χτύπησε» στις καθυστερήσεις με τον Κορέα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το εν λόγω ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων διακόπηκε για 16 λεπτά από τον διαιτητή Ματέο Μπουσκέτς Φερέρ, λόγω ρίψης αντικειμένων από οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Το πρόγραμμα «El Chiringuito de Jugones» έδωσε στο φως της δημοσιότητας, μιας φωτογραφία που δείχνει ότι ένας από τους θαυμαστές που πέταξε διάφορα αντικείμενα, όπως αναπτήρα, στον Τιμπό Κουρτουά στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε ένα μαχαίρι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ήδη σε ανακοίνωσή της ότι «το τμήμα Ασφαλείας του συλλόγου συνεργάζεται με την Αστυνομία για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων, ένας από τους οποίους έχει ήδη ταυτοποιηθεί». Ο Χοσέ Τούτσο, αστυνομικός επιθεωρητής, εξήγησε στις κάμερες του «El Chiringuito» ότι «σήμερα ήταν μια πολύ περίπλοκη μέρα, όλα ήρθαν μαζί... και στο τέλος υπήρξε απειλή αποβολής από τον διαιτητή».

Ο επιθεωρητής της Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι «υπάρχουν άτομα που εντοπίστηκαν και κάποιοι συνελήφθησαν» για ρίψη αντικειμένων στην περιοχή Κουρτουά.

Τελικά, το ματς συνεχίστηκε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι όσο κυλούσε ο χρόνος πλησίαζε ολοένα και περισσότερο σε ένα σημαντικό «τρίποντο», αλλά στο 90+5' η Ατλέτικο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κορέα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.