Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενδιαφέρον για Κωνσταντίνο Μαυροπάνο
i

Μαυροπάνος / ©INTIME

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενδιαφέρον για Κωνσταντίνο Μαυροπάνο

Sportal newsroom 15:49 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 20.08.2024

Ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, έχει δείξει η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την γερμανική BILD.

Τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο έχει «βάλει στο μάτι» η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τη γερμανική BILD. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Στουτγάρδη θέλει να αποκτήσει τον Τζόσουα Γκελαβογκί, μέσο της Βόλφσμπουργκ, αλλά το ποσό που πρέπει να δώσει για να τον αποκτήσει είναι μεγάλο.

Κάπως έτσι δεν είναι απίθανο ο 25χρονος να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, η οποία θέλει να φύγει από πάνω της ένα μεγάλο συμβόλαιο. Η Στουτγάρδη δε θα δεχτεί κάτω από 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025. Οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Μαυροπάνο στον τεχνικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Σβεν Μίσλιταντ, το οποίο ενδιαφέρον τώρα έχει γίνει ακόμα πιο έντονο.

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ τα τελευταία δύο χρόνια έχει δείξει μεγάλη βελτίωση. Τη περσινή χρονιά ήταν ίσως ο καλύτερος παίχτης της Στουτγάρδης στη προσπάθεια να παραμείνει στη κατηγορία, σκοράροντας τέσσερα γκολ. Φέτος έχει κερδίσει πάνω από 82 διεκδικήσεις μπάλας, έχει βρει δίχτυα δύο φορές, ενώ θεωρείται και ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στη Μπουντεσλίγκα εκτός των έξι μεγάλων ομάδων.