Επίσημο: Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Χουλιάν Άλβαρες

Επίσημο: Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Χουλιάν Άλβαρες

Sportal newsroom 18:18 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 12.08.2024

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2030 θα είναι ο Χουλιάν Άλβαρες, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουλιάν Άλβαρες, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ο σύλλογος της La Liga έφτασε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Αργεντίνο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2030.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Χουλιάν Αλβάρες, ο οποίος έχει υπογράψει στον σύλλογο μέχρι το 2030. Ο 24χρονος Αργεντινός, διεθνής με τη χώρα του, είναι ένας πολύπλευρος επιθετικός, γρήγορος, επιδέξιος και έχει μεγάλη ικανότητα να συνδέεται με τους συμπαίκτες του. Είναι επίσης ικανός να λειτουργήσει ως πλέι μέικερ.

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
LA LIGA

13:32 - 12.08.2024

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έλαβε μία εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού πέρασε από τους νέους στη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία εντάχθηκε ως παίκτης νέων το 2016, ο Άλβαρες έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του συλλόγου στις 27 Οκτωβρίου 2018. Λίγες εβδομάδες αργότερα κέρδισε το Copa Libertadores, βγαίνοντας από το γήπεδο στην παράταση. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στις 17 Μαρτίου 2019 και, τα επόμενα χρόνια, κέρδισε το Copa Argentina, το Supercopa Argentina, την Primera División και το Trofeo de Campeones. Σε ατομικό επίπεδο, ο Alvarez ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής τη σεζόν 2020/21 με 18 γκολ. Ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Ρίβερ Πλέιτ με 54 γκολ και 31 ασίστ σε 122 αγώνες.

Το 2022 εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου έχει κατακτήσει δύο τίτλους Premier League, το Champions League, το FA Cup, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, στο οποίο ήταν ο πρώτος σκόρερ με δύο γκολ. Σε δύο σεζόν στην Αγγλία, έπαιξε 103 παιχνίδια και σημείωσε 36 γκολ και 18 ασίστ.

Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του για την εθνική ομάδα της Αργεντινής στις 3 Ιουνίου 2021, σηκώνοντας το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα τον επόμενο μήνα, πριν κερδίσει τόσο το Κύπελλο Πρωταθλητών CONMEBOL–UEFA όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ το 2022. Αυτό το καλοκαίρι κέρδισε το δεύτερο Κόπα Αμέρικα της καριέρας του και εκπροσώπησε επίσης τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέχρι σήμερα, έχει 36 συμμετοχές με την Αργεντινή, σκοράροντας εννέα γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο επιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις στο Centro de Medicina Deportiva de Alto Rendimiento Vithas - Invictum στο Hospital Universitario Madrid Arturo Soria.

Καλώς ήρθες, Julian», ανέφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην ανακοίνωση.