Έξαλλοι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το ντέρμπι με τη Ρεάλ - Τι προκάλεσε την οργή των «ροχιμπλάνκος»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Έξαλλοι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το ντέρμπι με τη Ρεάλ - Τι προκάλεσε την οργή των «ροχιμπλάνκος»

Sportal newsroom 18:25 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 07.09.2024

Εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα, Ρεάλ. Ποιος είναι ο λόγος...

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στη La Liga, όπως και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αλλά οι σύλλογοι ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τα ερχόμενα παιχνίδια τους.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης, ρίχνοντας μία ματιά στο πρόγραμμα τους παρατήρησαν κάτι, το οποίο δεν τους άρεσε καθόλου. Και αυτό έχει να κάνει με το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο έχει οριστεί στις 29 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00.

Λείπεις εσύ και όλα φταίνε...
LA LIGA

19:13 - 05.09.2024

Λείπεις εσύ και όλα φταίνε...

Ήταν δεδομένο πως η απουσία του Τόνι Κρόος από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Αλλά ότι θα «φώναζε» και τόσο πολύ ίσως να μην το περίμενε κανείς...

Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων της Ατλέτικο Μαδρίτης; Το γεγονός πως οι «ροχμπλάνκος» θα έχουν 48 ώρες λιγότερες να ξεκουραστούν σε σχέση με τους «μερένχες». Και αυτό γιατί εκείνοι θα ταξιδέψουν στο Βίγκο την Πέμπτη (26/09) για να παίξουν με τη Θέλτα, ενώ η «Βασίλισσα» θα υποδεχτεί την Αλαβές την Τρίτη (24/09) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Έτσι, η αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης θα επιστρέψει από το Βίγκο τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/09) και θα έχει λίγο χρόνο να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ, η οποία θα μπορεί από την Τετάρτη (25/09) να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!