«Έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του... επεισοδιακού ντέρμπι με τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Φωτ. IMAGO

«Έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του... επεισοδιακού ντέρμπι με τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:19 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 30.09.2024

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, που η Ρεάλ Μαδρίτης κράταγε τη νίκη στα χέρια της, η Ατλέτικο Μαδρίτης χτύπησε -για ακόμη μία φορά- στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Επεισοδιακό ντέρμπι χωρίς νικητή στη Μαδρίτη! Η Ρεάλ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει σπουδαίο «διπλό» στο «Μετροπολιτάνο», αλλά η Ατλέτικο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (ίσως). «Χτύπησε» στις καθυστερήσεις με τον Κορέα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Κάπως έτσι, η «Βασίλισσα» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα, που γνώρισε συντριβή από την Οσασούνα (4-2) το βράδυ του Σαββάτου (28/09) και βρίσκεται στο -3 από τους πρωτοπόρους «μπαλουγκράνα», ενώ θα μπορούσε να είχε μειώσει στον έναν βαθμό.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, που οι «μερένχες» ήταν καλύτεροι και είχαν τις στιγμές τους, το γκολ ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό, με τον Μιλιτάο να κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και να νικά τον Όμπλακ για το 0-1. Λίγα λεπτά μετά το γκολ όμως, προέκυψε επεισόδιο, που σπάνια βλέπουμε στην Ισπανία.

Οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να διακοπεί για περίπου δέκα λεπτά. Το ματς συνεχίστηκε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι όσο κυλούσε ο χρόνος πλησίαζε ολοένα και περισσότερο σε ένα σημαντικό «τρίποντο», αλλά στο 90+5' η Ατλέτικο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κορέα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ