Θέλει να κάνει το... μπαμ με τον Άλβαρες η Ατλέτικο

Χούλιαν Άλβαρες

i

©imago

Θέλει να κάνει το... μπαμ με τον Άλβαρες η Ατλέτικο

Δημήτρης Χούπης 21:02 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 03.08.2024

Το μέλλον του Χούλιαν Άλβαρες παραμένει αβέβαιο στη Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της.

Το μέλλον του Χούλιαν Άλβαρες στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αβέβαιο και οι υποψήφιοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κινήσεις για την απόκτησή του. Μία εξ αυτών είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία εδώ και καιρό έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και πλέον έχει ξεκινήσει και τις διαπραγματεύσεις.

Πιο αναλυτικά, οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας και σκοπεύουν να κλείσουν το deal γύρω στα εξήντα εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ συν είκοσι εκατομμύρια ευρώ μπόνους.

Η ομάδα της Μαδρίτης ωστόσο φαίνεται αισιόδοξη ότι η συμφωνία θα κλείσει και ο παίκτης θα γίνει παίκτης της Ατλέτικο. Η οποία ανακοίνωσε τον Αλεξάντερ Σόρλοτ από τη Βιγιαρεάλ.

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Άλβαρες με τον Πεπ Γκουαρντιόλα περνάνε μια κρίση, αφού ο Αργεντινός επιθετικός έκανε παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του, λέγοντας ότι είναι ενοχλητικό να μην παίζει στα μεγάλα ματς. Τόνισε δε ότι το μέλλον του θα το αποφασίσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

 «Νιώθω καλά στη Σίτι. Θα δούμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τι θα γίνει. Ίσως είναι ενοχλητικό να είμαι εκτός στους μεγάλους αγώνες, οι παίκτες πάντα θέλουμε να βοηθάμε στο χορτάρι. Αλλά η σεζόν μου ήταν καλή οπότε είμαι χαρούμενος.

Ίσως είναι ενοχλητικό να είμαι εκτός στους μεγάλους αγώνες, οι παίκτες πάντα θέλουμε να βοηθάμε στο χορτάρι. Αλλά η σεζόν μου ήταν καλή οπότε είμαι χαρούμενος», ήταν τα λόγια του.