Η Ατλέτικο... καθάρισε τη Χιρόνα και πήρε το πρώτο της τρίποντο
i

©imago

Η Ατλέτικο... καθάρισε τη Χιρόνα και πήρε το πρώτο της τρίποντο

Sportal newsroom 00:38 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 26.08.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στη Χιρόνα για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρώτη της νίκη στη La Liga, κερδίζοντας με 3-0 της Χιρόνα στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Λίνο και τον Άλβαρεζ και στο 39' πήραν προβάδισμα. Ο Γκριεζμάν ένα συρτό σουτ έκανε το 1-0 και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Όμπλακ είπε δύο φορές «όχι» στον Ρουίθ.

«Είναι η πρώτη μέρα της ιστορίας του στο Μπερναμπέου»: Γιατί ο Εμπαπέ περιμένει με ανυπομονησία το ντεμπούτο του στο «σπίτι» της Ρεάλ
LA LIGA

11:31 - 25.08.2024

«Είναι η πρώτη μέρα της ιστορίας του στο Μπερναμπέου»: Γιατί ο Εμπαπέ περιμένει με ανυπομονησία το ντεμπούτο του στο «σπίτι» της Ρεάλ

Το απόγευμα της Κυριακής (25/08, 18:00), η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ για τη 2η αγωνιστική της La Liga. Με τεράστιες προσδοκίες γύρω του, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πρέπει να ηγηθεί των Μαδριλένων και να τους οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη.

Στο 48ο λεπτό ο Γιορέντε... καθάρισε την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Μαδρίτης, αφού από μέση απόσταση έκανε ένα σουτ και πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ατλέτικο. Ωστόσο οι παίκτες του Σιμεόνε είχαν κι άλλο τέρμα με τον Κόκε, ο οποίος στο 94' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το βλέμμα οι «ροχιμπλάνκος» το στρέφουν στον αγώνα με την Εσπανιόλ, ενώ η ομάδα της Βαρκελώνης που ακόμα δεν έχει νίκη, στο παιχνίδι με την Οσασούνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ