Ο Σιμεόνε αποκάλυψε τι είπε στον Κουρτουά για το γεγονός ότι οι οπαδοί της Ατλέτικο του πέταξαν περιττώματα

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και ο Τιμπό Κουρτουά

Ο Σιμεόνε αποκάλυψε τι είπε στον Κουρτουά για το γεγονός ότι οι οπαδοί της Ατλέτικο του πέταξαν περιττώματα

Κώστας Τόπας 14:23 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 30.09.2024

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, αποκάλυψε τι είπε στον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, αφού οι οπαδοί του πέταξαν περιττώματα.

Χάος ξέσπασε στο ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ όταν αντικείμενα, που φέρεται ότι περιελάμβαναν μιας σακούλα με περιττώματα, τα οποία εκτοξεύτηκαν στην εστία του Τιμπό Κουρτουά, με στόχο τον Βέλγο κίπερ των «μερένχες».

Ο αγώνας έληξε 1-1, αλλά δεν ήταν το σκορ που έκανε τους οπαδούς να μιλάνε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, εξαιτίας των όσων συνέβησαν κατά τη διακοπή και με τον Τιμπό Κουρτουά. Και τώρα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε τι ακριβώς είπε στον τερματοφύλακα της Ρεάλ για το περιστατικό μετά τον αγώνα.

Απίστευτο: Οι οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν στον Κουρτουά σακούλα με περιττώματα (vid)
LA LIGA

12:04 - 30.09.2024

Απίστευτο: Οι οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν στον Κουρτουά σακούλα με περιττώματα (vid)

Οι οπαδοί της Ατλέτικο ήταν έξαλλοι με τον Τιμπό Κουρτουά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ρεάλ, με αποτέλεσμα να του εκτοξεύσουν από τις κερκίδες, αναπτήρες αλλά και μια σακούλα με περιττώματα.

Μιλώντας μετά τον αγώνα για το περιστατικό, ο Σιμεόνε είπε: «Είπα στον Κουρτουά να παραμείνει ήρεμος. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους στην κερκίδα. Αλλά να είστε προσεκτικοί με όσους από εμάς παίζουμε το θύμα. Μπορείτε να δείτε ότι ο Κουρτουά προκαλεί το πλήθος και γελάει».

Καθώς τα αντικείμενα πετάχτηκαν στον Βέλγο τερματοφύλακα, οι Χοσέ Χιμένες και ο Κόκε της Ατλέτικο παρακάλεσαν τους οπαδούς να σταματήσουν, αλλά τελικά ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση για περισσότερα από δέκα λεπτά.

Καθώς ο αγώνας διακόπηκε, η Ρεάλ προηγήθηκε λόγω γκολ του αμυντικού Έντερ Μιλιτάο και ο Σιμεόνε υποστηρίζει ότι οι αντιδράσεις του Κουρτουά στο να πάρει το προβάδισμα η ομάδα του είναι αυτό που εξόργισε τους οπαδούς. Μετά την ανάπαυλα των 15 λεπτών, οι «ροχιμπλάνκος» μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 95ο λεπτό με το γκολ του Άνχελ Κορέα.

Τα πράγματα ήταν μόνο χειρότερα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τον αγώνα, ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι ο Κουρτουά υπέστη τραυματισμό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Βέλγος κίπερ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν αφού υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου που ακολούθησε ρήξη μηνίσκου και ως εκ τούτου αναμφίβολα θα ανησυχήσει για το ενδεχόμενο περαιτέρω χρόνου εκτός δράσης.