Ο Βινίσιους την... είπε στον Κόκε: «Εγώ έχω κατακτήσει δύο Champions League, εσύ τίποτα!» (vid)

Το... beef ανάμεσα σε Κόκε και Βινίσιους

i

© PrtScr

Ο Βινίσιους την... είπε στον Κόκε: «Εγώ έχω κατακτήσει δύο Champions League, εσύ τίποτα!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:38 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 01.10.2024

Το φραστικό «επεισόδιο» ανάμεσα σε Κόκε και Βινίσιους και η... σπόντα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα Ατλέτικο και Ρεάλ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» τα είχε όλα. Διακοπές, ένταση, καυγάδες, «ξύλο» και... buzzer beater, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Η ομάδα του Αντσελότι άνοιξε το σκορ με τον Μιλιτάο και κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της, όμως στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση με τον Κορέα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Όσον αφορά το μη αγωνιστικό κομμάτι, στο επίκεντρο βρέθηκε το... beef ανάμεσα στον Βινίσιους και τον Κόκε, οι οποίοι είχαν ένα πολύ «θερμό» επεισόδιο μετά από μια μονομαχία τους. Ο αρχηγός της Ατλέτικο διαμαρτυρήθηκε για μία πτώση του Βραζιλιάνου κάνοντας λόγο για θέατρο, με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ να δίνει τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο «Βίνι» την... είπε στον Ισπανό για τα Champions League που δεν έχει κατακτήσει, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος έχει σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο δύο φορές στην καριέρα του.

Πλήγμα για την Ρεάλ: «Νοκ άουτ» ο Κουρτουά για δύο εβδομάδες

Άσχημα νέα για Τιμπό Κουρτουά και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βέλγος τερματοφύλακας αυτή τη Δευτέρα (29/09), ο οποίος τελείωσε το ντέρμπι με την Ατλέτικο (1-1) με μϋικό πρόβλημα, επιβεβαίωσαν τον «τραυματισμό στον απαγωγό του αριστερού του ποδιού», όπως ανέφεραν οι «μερένχες» στην ανακοίνωσή τους.

Αν και η Ρεάλ δεν έδωσε τον εκτιμώμενο χρόνο που θα πρέπει να μείνει εκτός ο βασικός τερματοφύλακάς της και περιορίστηκε στο να επισημάνει ότι ο Κουρτουά θα ξεκινήσει θεραπεία, η εφημερίδα «AS» ανέφερε ότι ο Κουρτουά δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Κάρλο Αντσελότι, στα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.