Εκατοντάδες πυροτεχνήματα «ξύπνησαν» το Περιστέρι για τα 100 χρόνια του Ατρόμητου (vid)
i

/printscreen

Εκατοντάδες πυροτεχνήματα «ξύπνησαν» το Περιστέρι για τα 100 χρόνια του Ατρόμητου (vid)

Sportal newsroom 13:58 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Τα γενέθλια του Ατρόμητου πλησιάζουν και όλο το Περιστέρι γιορτάζει για την ίδρυση της ιστορικής ομάδας.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ατρόμητου (31 Μαΐου). Παρά το γεγονός πως η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη για το σύνολο του Κρις Κόουλμαν, ο κόσμος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας που αγαπάει την Κυριακή (28/5). 

Οι δρόμοι του Περιστερίου από νωρίς το απόγευμα γέμισαν με οπαδούς της ομάδας που έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς... γενεθλίων. Περίπου 1000 άτομα βρέθηκαν στο δημαρχείο της πόλης για να γιορτάσουν την επέτειο ίδρυσης του συλλόγου και δεν έμεινα μόνο σε αυτό. 

Λίγο αργότερα ακολούθησε πορεία σε όλους τους δρόμους της κεντρικής πλατείας του Περιστερίου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην διέρχονται αυτοκίνητο και να προκληθεί κομφούζιο. 

Τα πανηγύρια δεν σταμάτησαν εκεί. Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο του Περιστερίου και με συνθήματα και καπνογόνα, περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο. 

Τραγούδησαν συνθήματα και έξω από το γήπεδο και όλοι μαζί ανυπομονούν για την Τετάρτη που ο σύλλογος θα σβήσει.... τα 100 κεράκια. 

Το πάρτι θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα το βράδυ (29/5) αφού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας. 

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου μέσω του επίσημοι λογαριασμού του στο facebook κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή. 

Tags: