Ατρόμητος και NOVA συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια

Παίκτες Ατρόμητου

i

© Intime

Ατρόμητος και NOVA συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:30 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.08.2024

Την επέκταση της συμφωνίας του με τη NOVA πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, του οποίου οι αγώνες θα συνεχίζουν να μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ομάδα του Περιστερίου να λύνει το ζήτημα των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, το οποίο παρέμενε ανοιχτό μετά τη λήξη της σεζόν. 

Πιο αναλυτικά, το προηγούμενο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μονοετούς διάρκειας και υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, με το τέλος της περιόδου, ο Ατρόμητος έψαχνε να βρει τη νέα του «στέγη» για τα παιχνίδια του και αυτή θα συνεχίσει να είναι το κανάλι με το οποίο έχουν μακροχρόνια συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά στο οικονομικό, δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη συμφωνία που ίσχυε μέχρι φέτος.

Τι συμβαίνει με την κεντρική διαχείριση;

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης στο ΔΣ της Stoiximan Super League. Ανεπίσημα συζητήθηκε το εν λόγω θέμα από τις ομάδες του πρωταθλήματος, το οποίο έχει θέσει σε πρώτο χρόνο η ΠΑΕ Βόλος. Ωστόσο, με τον Ατρόμητο και άλλες ομάδες να υπογράφουν συμβόλαια μέχρι το 2025, παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα είναι εφικτό να υπάρχει κοινός πάροχος για όλους τους συλλόγους.