Χρέη τιμ μάνατζερ ο Βερβερίδης - «Υψηλές οι απαιτήσεις στον Ατρόμητο»

Ο Μανώλης Βερβερίδης.

i

©www.atromitosfc.gr

Χρέη τιμ μάνατζερ ο Βερβερίδης - «Υψηλές οι απαιτήσεις στον Ατρόμητο»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:55 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μανώλη Βερβερίδη. Ανανέωσε ο Μάρκο Γκαρόφαλο.

Ο Ατρόμητος προχωράει στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ανακοίνωσε προπονητή τερματοφυλάκων, αλλά και τιμ μάνατζερ. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο πόστο, ο εκλεκτός είναι ο Μανώλης Βερβερίδης. Στην ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανώλη Βερβερίδη, που αναλαμβάνει χρέη Team Manager, αναλαμβάνοντας άμεσα καθήκοντα στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγραμματισμού για τη σεζόν 2023/24.

Ο Μανώλης Βερβερίδης γνωρίζει άριστα τον Ατρόμητο, στοιχείο που είχε και καθοριστική σημασία στην επιλογή του, καθώς τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος της ομάδας σκάουτινγκ του Ατρόμητου και εκ των άμεσων βοηθών του επικεφαλής του τομέα, Απόστολου Αποστόλου, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στη στελέχωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Είναι πτυχιούχος ως Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, γνώστης αγγλικών και γαλλικών και μέσω της εμπειρίας του εντός της οικογένειας του Ατρόμητου, εντάσσεται άμεσα στο κλίμα και στις απαιτήσεις του Αστεριού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανώλης Βερβερίδης μίλησε στο atromitosfc.gr εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του εν όψει της νέας σεζόν.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα στον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να είναι κάποιος σε αυτή την ομάδα και πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε από την πλευρά μας ως ομάδα εν όψει της νέας σεζόν, η οποία για μας έχει ήδη αρχίσει με την υλοποίηση του αγωνιστικού προγραμματισμού, είναι δουλειά και αφοσίωση στο 100% σε καθημερινό επίπεδο για το καλό του Ατρόμητου.

Τίποτα δεν μπορεί να κατακτηθεί χωρίς κόπο και στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε το στίγμα για τον Ατρόμητο που θα προετοιμαστεί για τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς.

Πλέον, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά».

Γκαρόφαλο

Προπονητής τερματοφυλάκων και την επόμενη σεζόν, παράλληλα, θα είναι ο Μάρκο Γκαρόφαλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή τερματοφυλάκων, Μάρκο Γκαρόφαλο, συνεχίζοντας την πετυχημένη του θητεία από την περσινή σεζόν.

Ο Μάρκο Γκαρόφαλο βρίσκεται στο Περιστέρι από το καλοκαίρι του 2022, με τον Ατρόμητο να αποκτά από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, εκεί όπου ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων στο επιτελείο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, αλλά και υπεύθυνος για τους νεαρούς τερματοφύλακες των πρωταθλητών Ουκρανίας.

Ο Μάρκο Γκαρόφαλο (3/5/83) αποτελεί εκπρόσωπο της ιταλικής σχολής τερματοφυλάκων, που θεωρείται η κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ διαθέτει εμπειρία από το πλέον υψηλό επίπεδο.

Ενδεικτικά από το 2015 έως το 2019 αποτέλεσε αρχιπροπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες της Λάτσιο (Πριμαβέρα και κάτω) ενώ το 2019-20 ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων στην Κιλμάρνοκ, η οποία συμμετείχε στα προκριματικά του Europa League.

Παράλληλα, έχει υπάρξει ομιλητής σε μερικά από τα πιο σημαντικά σεμινάρια για τη θέση του τερματοφύλακα όπως στο Μόναχο, στην Μπολόνια, στη Ρώμη, στο προπονητικό κέντρο της Αταλάντα και στο Σαλέρνο».