Ατρόμητος: Ο Σπανός θέλει να ενημερώσει αυτοπροσώπως τον αρχιδιαιτητή της UEFA

Ατρόμητος: Ο Σπανός θέλει να ενημερώσει αυτοπροσώπως τον αρχιδιαιτητή της UEFA

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:10 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού, είναι να ενημερώσει ο ίδιος τον αρχιδιαιτητή της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στον Ατρόμητο παραμένουν σε έναν αναβρασμό με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, στο ματς με την ΑΕΚ, καθώς και με τον VARίστα του αγώνα, Αναστάσιο Παπαπέτρου. Ο δεύτερος τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από το ματς των Περιστεριωτών κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων μπορεί να υπήρξε μία ευχαρίστηση για την αλλαγή του ρέφερι στον αγώνα της Δευτέρας, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως είναι και καλυμμένοι. Το πρωϊ της Παρασκευής ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Διαιτησίας, τονίζοντας πως θα απευθυνθεί στην UEFA για τα όσα συνέβησαν στην «OPAP Arena».

Μάλιστα, πρόθεση του προέδρου της ομάδας είναι να ενημερώσει ο ίδιος τον Ρομπέρτο Ροσέτι, αρχιδιαιτητή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Ο λόγος είναι πως ο Γιώργος Σπανός θεωρεί πως τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν αποτέλεσαν «ανθρώπινο λάθος», πολύ περισσότερο από έναν διαιτητή που είναι μια κατηγορία κάτω από Elite